diego rivera

napilol

Posted in Uncategorized by diegorivera on 2008. április 23.

ilyet olvasok az indexen,

“A széles társadalmi tiltakozást kiváltó ügyben (internetadó*) a vita szépen folyik. Eközben a kulturális tárca tovább támad: Schiffer János (MSZP) képviselő arra tett javaslatot, hogy a 0,8 százalékos kulturális járulékot vessék ki a szőnyegek, a felsőruházat, a férfi öltöny, a női kosztüm, az ing, a blúz, de még a nyakkendő, a csokornyakkendő és a kravátli után is.

A kormány támogatja a javaslatot – mondta a költségvetési bizottság ülésén Schneider Márta, a kulturális tárca szakállamtitkára -, mivel szerinte ezek a termékek a dizájn révén komoly kulturális értéket képviselnek . A ruházati termékek adóztatásából 700-800 millió forintos járulékbevétel vár az NKA – mondta Harsányi László elnök.”

wtf?

kreativitásban, ötletben nincs hiány ha az income oldalról van szó. fontos, hogy legyen miből támogatni a világszínvonalú magyar filmgyártást, lásd kis vuk.

what’s next? kék szem adó? téli gumi adó? j-horror adó? vagy csak kiállítanak tax collectorokat minden sarokra a homelessek helyére, és jattolnunk kell a százasokat ha tovább akarunk menni? szánalom.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: