diego rivera

how to increase your salary rapidly in ten small steps?

Posted in Uncategorized by diegorivera on 2008. június 9.

a bede márton által felállított európai szerénységi standardot követve (BMEMS) teleshop módjára feltárom a kedves olvasóknak hogyan növeljük meg kiemelkedő módon havi nettó bevételünket. ez egy tíz lépéses program, vagyis “a ten stairs step by step guide“, amit csak most, csak nektek fogok bemutatni, természetesen igencsak baráti áron. már bemutatták ezt máshol, de ott bizony nagyon-nagyon sok pénzt kértek érte,  aki viszont olvasta, az mind RENDKíVÜL boldog lett.

ezért csak most, csak nektek, csak itt, sehol máshol jöjjön hát a program.

először is, lássuk a tényeket, lássuk mit lehet elérni pusztán 10 fontos lépés pontról pontra való betartásával. ne feledd, ezt a tíz lépést hosszú évek kutatómunkájával, rengeteg tesztel és nehézségek árán állította össze stábunk, ezért minden egyes mondat, betű, szóköz rendkívül fontossággal bír. ha eltérsz a lefektetett utasításoktól, semmi garanciát nem vállalunk arra, hogy bármiféle szerencse is érhet téged az elkövetkezendő években. de akkor, ha betartod precízen és pontosan az összes lépést, és végül elérsz a tizedikre (ezt hívjuk tizes szintnek, mikor a lépcsőn már igen-igen magasan vagy, olyan magasan ahol embertársaid nyakgerince csikorog mikor utánad próbálnak nézni, más néven FELNÉZNI rád), akkor magad is megtapasztalod a módszerben rejlő energiát és hatékonyságot.

tíz apró lépés, gondold meg most! ne habozz! az első ötven jelentkezőnek féláron! és ahogy mónika mutatja, a telefonok csengenek, az email fiókokba dől a sok levél, az emberek tudni akarják a tíz lépés programot! csatlakozz most, nem bánod meg.

“fennt állni a tizedik lépcsőn szédítő élmény, olyan, amit mindenkinek meg kellene tapasztalnia” (egy sikeres tanítvány)

ne feledd, gyere vissza, mert hamarosan közzé tesszük azt, hogyan legyél sikeres, és hogyan növeld elképesztő módon havi bevételed tíz egyszerű lépésben.

stay tuned, keep it real, no kiddin’

Reklámok

3 hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

 1. Rékuc said, on 2008. június 9. at 10:36

  aljas 🙂

 2. TcT said, on 2008. június 10. at 7:12

  ehheh
  igy reggelre jol jott 🙂

 3. Pszicholand said, on 2010. szeptember 1. at 1:41

  saját domain, szép háttér, vmi jó kis grafika,l egy kontaktfül és máris indítható 🙂 két év után is még aktuális, nemrég egy ismerősöm próbált rávenni hasonló “termék” népszerűsétésére honlapkészítés által…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: