diego rivera

recently seen

Posted in Uncategorized by diegorivera on 2009. február 18.

a 2009-es filmnaplóban szorgosan gyűjtöm a friss élményeket, most pedig pár sorban megköpködöm az utolsó néhány filmet.

In Bruges – az utóbbi idők legnagyobb filmélménye, képi világból, érzelmekből és színészi játékból olyan hullámvasutat építettek, amin győzzünk kapaszkodni. egyértelmű all time top 10-es film, tavasszal megyek Bruges-ba.

Hancock – szánalmas szuperhős, aki képes cool-ból nevetségesbe átmenni, a rendező nem tudta kitalálni hogy drámát vagy vígjátékot akar, lett belőle katyvasz.

Vicky Christina Barcelona – emésztenem kellett egy darabig a látottakat, tetszik hogy mindenki mást lát a filmben. tetszik penelope alakítása, tetszik a fotózás és a mediterrán hangulat. nem hiszem hogy újranézem, de egynek mindenképp ajánlott.

[rec] – bírtam a Blair Witch Project-et, szerettem a Cloverfield-et, ezért meg egyenesen odavagyok. valóságosabb mint az előzők, jobban beránt, az ember meg csak néz. kegyetlen jó.

The Curious Case of Benjamin Button – kedves de lassú, vontatott, kissé érdektelen. Benjamin sodródik, amit el lehet nézni de nem nő az emberhez a karakter. egyáltalán nem maradandó élmény.

Slumdog Millionaire – ez viszont odabasz, gyönyörűen felépített, lendületes sodró mozi. minden a helyén van, feelgood a javából.

The WrestlerAronofsky érdekes tag, filmjeinek felét imádom, másik felét kifejezetten utálom. ez a másik fele, értheteten számomra a hype és az őrület ami körülötte van, unalmas, vontatott dráma, a rekviemhez tudnám hasonlítani, érdektelen, erőltetett és felszínes.

RockNRolla – Guy Ritchie iszonyat karaktereket tud írni, de rendezésben egyre kevésbé tetszik amit csinál. a filmből hiányzik a ritmus és a lendület, pedig próbálkoznak vele de nálam épp ellenkezőleg sült el, szétesik a sok száltól. persze a figurák igen jók, simán el tudnék képzelni velük egy jó alvilági sorozatot.

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. recently « diego rivera said, on 2009. június 29. at 12:47

    […] 29. at 12:47 | In Uncategorized | Leave a Comment egy hónappal a tavaszt lekésve, de ahogy ígértem elmentünk Bruges-ba. eddigi kedvenc kisvárosom Cascais volt, mostantól Bruges az. a fotózásra […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: